Ik moet een gouden kaartje hebben…

Een klant van ons wil bijzonder graag een kaartje hebben waarbij het echt een indruk achter laat. Nu vinden wij sowieso dat het achterlaten van een visitekaartje, het achterlaten van een indruk is. Jammer genoeg denken heel veel mensen daar anders over, die vinden een goedkoop kaartje vaak al voldoende… “Ze hebben dan toch mijn naam en contactgegevens… dat is toch voldoende? Waarom zou ik een duur kaartje nemen”…

Even voor het idee. Ik geef je € 0,10 om nog een keer aan mij te denken of ik geef je € 0,40 om mijn naam nooit meer te vergeten.

Onze klanten weten natuurlijk beter en kiezen voor die laatste, maar toch zijn er heel veel bedrijven die daar anders over denken.

Als je jezelf voorhoudt dat er niemand meer iets doet met het kaartje, in deze tijd van digitalisering, besef dan dat het juíst iets doet. Lag je bureau eerder nog vol met 100 kaartjes, tegenwoordig zijn het er 25.

En dan nog moet je ervoor blijven zorgen dat je opvalt.

Zo ook onze klant, die wilde een kaart met een gouden randje. Daar bleken ineens nog veel meer mooie dingen mee te kunnen tijdens het drukken.

De drukker voorzag ons van waardevolle tips, waardoor we nu echt schitterende kaartjes kunnen drukken met echt gouden opdruk, in diverse kleuren! Allemaal in goud!

Je ziet het al meteen, maar zeker als je met licht speelt is het effect nog mooier.

En of deze kaartjes duur zijn? Nee! Ze kosten gemiddeld wat meer dan standaard kaartjes, maar je maakt er ook echt MEER indruk mee.

Meer weten over visitekaartjes? Kijk op onze website https://www.rtg-reclame.nl/drukwerk-bestellen/visitekaartjes-drukken

#visitekaartjes #indruk #drukwerk