Adverteren, waar je maar wil

Advertentie plaatsen, wat houdt het in?

Je wil graag een advertentie plaatsen.

Wordt het adverteren in de krant, adverteren op de radio, adverteren op televisie, een huis aan huis folder of een online campagne opzetten…
Adverteren is een verzamelnaam voor alles wat promotie te maken. Dit kan zijn voor een product, bedrijf of dienst.

RTG Reclame verzorgt advertenties in de breedste zin van het woord. Adverteer via RTG in alle denkbare media.

Het kan gaan om een advertentie in het boekje van de plaatselijke voetbalvereniging, maar ook om een advertentie in een van de Nederlandse Dagbladen.

Een advertentie in bijvoorbeeld de Telegraaf of het Algemeen Dagblad, iets regionaals als Regionaal Uitgelicht of in een serie kranten van bijvoorbeeld de BDU, De Groot of de Persgroep. Zomaar even een greep…

RTG Reclame heeft kennis en ervaring in huis om jouw bedrijf een gedegen en onafhankelijk advies te geven.

Afhankelijk van het beschikbare reclamebudget geeft RTG een advies waar je mee aan de slag gaat. Dit kan met- en zonder tussenkomst van RTG Reclame.

Van concept tot uitvoering: Doe het allemaal via RTG

Kom meer te weten deze werkwijze. In een persoonlijk gesprek gaan we diep op de materie in. Op die wijze wordt een reclamecampagne opgezet die doordacht is.

Je kunt via RTG Reclame:

  • Adverteren in de krant;
  • Adverteren op de radio;
  • Adverteren op televisie;
  • Adverteren op Google;
  • Adverteren via Facebook;
  • Adverteren via Twitter;
  • Adverteren via drukwerk.

Via RTG Reclame adverteer je in of op vrijwel alle media. Voor adverteren in de krant, adverteren op Facebook of adverteren op de radio.

Je stelt al jouw vragen bij één loket.

Dat scheelt niet alleen heel veel zoekwerk, maar je krijgt een goed reclameadvies. Een advies toegespitst op jouw bedrijf of campagne. Niet alleen over de uitvoering hiervan, we bieden je ook het concept aan.

RTG Reclame geeft een objectief advies. Je krijgt een advies wat aansluit bij de gewenste uitvoering.

In een persoonlijk gesprek wordt uitgelegd wat onze werkwijze is. Wanneer je je daarin kunt vinden, worden de stappen ondernomen en zal gekeken worden, in relatie met het budget, welke weg het best bewandeld kan worden.


Extra Service – gratis bij RTG Reclame

Vrijwel dagelijks word je wel gebeld, zeker als jouw bedrijf een winkelbedrijf voor particuliere verkoop is, door het best gelezen blad, de beste krant of voor een uitgave die bijzonder goed gelezen wordt. Daarbij zeggen we niet dat dat niet zo is!

En zeker als degene aan de andere kant van de lijn een prettige stem heeft, zal dit een extra duwtje geven richting “doe maar dan”.

Maar ja… kies je dan ook echt voor ‘een geschikte uitgave’, of heb je ja gezegd vanwege die prettige persoonlijkheid? “Ja, ze belden nu al voor de derde keer, dus ja… maar eens proberen”…

Door dergelijke telefoontjes of bezoekjes niet zelf te doen, maar door dit door ons te laten opvangen bespaar je jezelf vaak een hoop ellende. RTG Reclame biedt dit aan als gratis service!

Het gebeurt regelmatig dat dat er “Ja” gezegd wordt en dat er vaak niemand meer weet tegen wie dat ook al weer was. Controle of iets op de juiste wijze geplaatst is er vaak ook niet.

Het gevolg is dat er rekeningen binnenkomen van onbekende partijen, of wazige partijen, die uiteraard wel bewijsnummers kunnen tonen, maar waarbij je je moet afvragen of het überhaupt wel iets voor jouw bedrijf betekent, of betekend heeft.

Laat de media inkoop over aan RTG Reclame. Dat scheelt jou echt heel veel tijd en vaak ellende.

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier