[ RTG Reclame - Beerzepad 1 Culemborg Tel. 0345 530303 of mail info@rtg-reclame.nl ]


Bestel drukwerk en betaal nooit te veel

Drukwerk

Je wilt drukwerk bestellen: Je bent op zoek naar een drukker of een partij die op een zeer voordelige wijze het drukwerk kan verzorgen. Dan zit je goed bij RTG reclame!

RTG Reclame verzorgt voor diverse grote Nederlandse bedrijven het drukwerk. Dat gaat dan om echt om diverse soorten drukwerk in kleine aantallen tot zeer grote aantallen.

RTG verzorgt drukwerk in Culemborg e.o. | RTG verzorgt drukwerk in Nieuwegein e.o. | RTG verzorgt drukwerk in Tiel e.o. | RTG verzorgt drukwerk in Geldermalsen e.o.

Flyers, voordelig drukken

Er moet een flyer gedrukt worden. Staar je niet blind op de aanbieders op het internet. Het kan echt veel goedkoper. Vraag een offerte aan voor flyers en binnen 24 tot 48 uur krijg je van ons de scherpste prijs. Wist je dat het 10-tallen procenten in de prijs kan uitmaken?

RTG verzorgt flyers in Culemborg e.o. | RTG verzorgt flyers in Nieuwegein e.o. | RTG verzorgt flyers in Tiel e.o. | RTG verzorgt flyers in Geldermalsen e.o.

Briefpapier, drukken voor lage prijzen

Er moet briefpapier gedrukt worden. Natuurlijk weet je dat er heel veel aanbieders zijn op het internet waar je gemakkelijk je briefpapier kunt bestellen. Maar het kan echt veel goedkoper. Vraag een offerte aan voor briefpapier en binnen 24 tot 48 uur krijg je van ons de scherpste prijs. Wist je dat het tot 10-tallen procenten in de prijs kan uitmaken?

RTG verzorgt briefpapier in Culemborg e.o. | RTG verzorgt briefpapier in Nieuwegein e.o. | RTG verzorgt briefpapier in Tiel e.o. | RTG verzorgt briefpapier in Geldermalsen e.o.

Brochure, goedkoop laten drukken

Er moet een brochure gedrukt worden. Staar je niet blind op de aanbieders op het internet. Het kan echt veel goedkoper. Vraag een offerte aan voor een brochure en binnen 24 tot 48 uur krijg je van ons de scherpste prijs. Wist je dat het tot 10-tallen procenten in de prijs kan uitmaken?

Offertemap, goedkoop laten drukken

Er moet een offertemap gedrukt worden.Staar je niet blind op de aanbieders op het internet. Het kan echt veel goedkoper. Vraag een offerte aan voor een offertemap en binnen 24 tot 48 uur krijg je van ons de scherpste prijs. Wist je dat het tot 10-tallen procenten in de prijs kan uitmaken?

Drukwerk, het kan echt goedkoper

Op zoek naar een (vaste) leverancier voor drukwerk? RTG levert drukwerk van visitekaartjes tot boekwerken, van offertemap tot placemat. RTG levert vrijwel alles met betrekking tot de uitstraling van jouw bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden.

Ontwerp of geen ontwerp…

Los van dit alles kunnen wij het gehele traject verzorgen. Van ontwerp tot afleveren.

Dat is een de speerpunten van RTG reclame, ontzorgen van jouw bedrijf.
In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Goedkoop drukken? Het kan!

Goedkoop drukken? Wij doen het!

Hoewel wij een reclamebedrijf zijn, ligt bij RTG Reclame de nadruk ook op het drukken voor een lage prijs.

We willen niet de goedkoopste zijn, maar doen er toch alles aan om zo voordelig mogelijk drukwerk te leveren.

Wanneer je elders goedkoper kunt laten drukken, doen we er alles aan om of voor hetzelfde geld of goedkoper te drukken! (Mits we het wel over hetzelfde drukwerk hebben natuurlijk).

Wanneer je bij ons complete bestanden aanlevert om te drukken, kunnen wij in heel veel gevallen vele malen goedkoper leveren dan de meeste internet-drukkerijen.

Dit voordeel is voor jou als klant. Door de hoeveelheid drukwerk die wij als reclamebedrijf doen bij onze leveranciers, krijgen wij een extra hoge korting.

Regelmatig terugkerende opdrachten die wij voor onze klanten uitvoeren zijn:

 • Het drukken van flyers

  • Flyers in A7 formaat
  • Flyers in A6 formaat
  • Flyers in A5 formaat
  • Flyers in A4 formaat
  • Flyers in A3 formaat
  • Flyers in allerlei andere formaten

RTG Reclame verzorgt vrijwel alle soorten drukwerk. Wanneer je ons een mail stuurt met jouw wensen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.


Zullen we samen van gedachte wisselen? Wellicht kunnen wij je op ideeën brengen waar je nog niet aan gedacht hebt!
Wanneer je ons belt, of dit formulier invult nemen we snel contact met je op.

Je kunt ons ook bellen: 0345-53 0 303

Of app ons:


Je mag ons echt alles vragen!


Graag de voornaam en achternaam
Graag het telefoonnummer waarop we jou het best kunnen bereiken
Via welk E-mail adres kunnen we je bereiken
RTG Reclame Beerzepad 1 4105 ZM Culemborg Tel. 0345 530303
Informeer altijd vrijblijvend naar de mogelijkheden en de scherpste tarieven