Advertentie plaatsen in Het Groentje Houten

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig adverteren in het Groentje Houten. Behalve in Houten wordt Groentje Houten ook verspreid in Houten, Schalkwijk, Tull en ’t Waal en ’t Goy (gemeente Houten).

De CPM (kosten per 1.000 brievenbussen) van Groentje Houten zijn € 67,72.
De totale oplage van Groentje Houten is 21.500.

De standaard
prijs voor een hele pagina in Groentje Houten is € 1455,98.

Neem voor het scherpste tarief altijd even contact met ons op!

De opmaak van de advertentie in het Groentje is geheel gratis.

Het Groentje Houten is een weekblad. Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

Het Groentje Houten is een uitgave van De BDU.

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Adverteren in Het Groentje Houten