Lichtbak platen en lichtbakken

Lichtbak platen beletteren.

Je kunt natuurlijk zelf plakken… de bestaande plaat schoonmaken en dan je letters plakken. Dit wordt niet mooi. De lichtbak platen verschieten altijd van kleur. Misschien valt het op het eerste gezicht mee.

Als de plaat verlicht is, zie je het verschil. Je ziet de oude tekst er nog een beetje doorheen.

Mooier en professioneler is om nieuwe platen te (laten) zetten.

  • mooie egaal verlicht platen dmv led
  • Gemakkelijk zelf te vervangen
  • Kunnen in alle kleuren bedrukt worden. (Rood is een ‘slijtgevoelige’ kleur)

Voorbeeld van lichtbakken en lichtbak platen

Voorbeelden van One Way Vision stickers - gaatjes stickers
Voorbeelden van One Way Vision stickers - gaatjes stickers

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier