Briefpapier laten drukken – briefpapier bestellen

Je wilt briefpapier laten drukken of bestellen

Je wilt briefpapier laten drukken. Wat zijn de mogelijkheden? Hoeveel soorten briefpapier zijn er? Hoe zit het met de gebruikte kleuren? Je wilt goed briefpapier hebben…

Briefpapier bestellen

Je wil briefpapier bestellen. Veel drukwerk wordt opgemaakt in een of meerdere PMS kleuren.

PMS kleuren zijn wereldwijd vastgestelde kleuren die vertegenwoordigd worden met een nummer. Dat is even iets meer dan ‘een rood’ iets of ‘iets met blauw’… Hier zijn nummers voor ontwikkeld. Voor vaste kleuren in de drukwereld wordt gewerkt met PMS kleuren.

PMS of Full color

De kleur zwart geldt in de drukwereld ook gewoon voor een kleur (al of niet als PMS). Met andere woorden ‘kies een kleur’…

Wat van belang is om te drukken in een PMS kleur, is allereerst hoe belangrijk is de kleur.

Hoe erg is het als het ‘bijna’ de kleur is, maar dat alleen gemeten kan worden dat er verschil in zit. Of hoe belangrijk is überhaupt de kleur. Gaat het meer om de vorm? Wij kunnen er je alles over vertellen. Het is niet zo moeilijk als het misschien lijkt.

Los van dit alles kunnen wij het gehele traject verzorgen. Van ontwerp tot afleveren. Dat is een de speerpunten van RTG, ontzorgen van jouw bedrijf.

Daarom gaan we in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek alle factoren belichten en kijken we naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne tot een groot succes te maken.

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om ons te bellen, te mailen of onderstaand formulier in te vullen.

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier