Advertentie plaatsen in Gorinchem

Plaats een advertentie in de Gorcumse Courant…

Per januari 2020 is de Gorumse Courant opgeheven. Alle activiteiten zijn overgenomen door De Stad Gorinchem.

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig een gewone advertentie of een personeelsadvertentie plaatsen in Gorcumse Courant. Behalve in Gorinchem wordt Gorcumse Courant ook verspreid in Arkel, Giessenburg, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos, Schelluinen, Dalem, Gorinchem, Goudriaan, Ottoland, Hardinxveld-Giessendam, Spijk, Vuren, Sleeuwijk, Woudrichem, Meerkerk.

Neem voor het scherpste tarief altijd even contact met ons op!

De opmaak van de advertentie in de Gorcumse Courant/De Stad Gorinchem is geheel gratis.

Adverteren in Gorinchem

De Gorcumse Courant was een uitgave van DPG Media

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om ons te bellen, te mailen of onderstaand formulier in te vullen.

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier