Dranghekdoeken / doeken voor een dranghek

Dranghekdoeken vallen op tijdens een evenement, een bijzonder goed doek om bijvoorbeeld sponsors te promoten.

Het gebruik van de dranghekdoeken is hiervoor bijzonder aan te raden. Een dranghek voorzien van een doek is eenvoudig.

Deze doeken zijn hetzelfde formaat als het afzettingshek.

De dranghekdoeken worden geprint op 510 grams spandoek.

  • Voorzien van ogen
  • Geprint op meshdoek/gaatjesdoek of op bisonyl of pvc
dranghekdoeken

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier