Tuindoek

Laat je mooiste vakantiefoto, sfeerbeelden, of andere afbeelding printen op tuindoek!

Wij gebruiken hiervoor geen spandoek zoals veel andere bedrijven, maar echt textieldoek van 225gr met een hogere kleurechtheid en ipv spandoek gaat dit 2x langer mee!

Is het doek viezig? Het tuindoek is goed afwasbaar met een zachte doek.

Het tuindoek wordt afgewerkt met doorzichtige plastic ringen, dit valt minder op dan de stalen ringen en blijft ook mooier.

RTG reclame levert behalve tuindoeken ook vele andere soorten doeken. Vraag bij RTG naar de mogelijkheden.

  • Gaat lang mee
  • Is afwasbaar
  • Wordt afgewerkt met plastic ringen – (minder opvallend dan staal)

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier