Advertentie plaatsen in de Vijfheerenlanden (Voorheen Het Kontakt Leerdam of Het Kontakt Vianen)

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig adverteren in De Vijheerenlanden. Dit was voorheen de Het Kontakt Leerdam of Het Kontakt Vianen. Behalve in Vianen en Leerdam wordt De Vijheerenlanden ook verspreid in Ameide, Asperen, Everdingen, Hagestein, Hei- en Boeicop, Heukelum, Hoef en Haag, Kedichem, Leerdam, Leerbroek, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Tienhoven aan de Lek, Vianen en Zijderveld.

De CPM (kosten per 1.000 brievenbussen) van de Vijfheerenlanden zijn € 61,44
De totale oplage van de Vijfheerenlanden is 28.175.
De prijs voor een hele pagina in de Vijfheerenlanden is 1731,-

De opmaak van de advertentie is geheel gratis.

De Vijfheerenlanden is een weekblad. Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

De Vijfheerenlanden is een uitgave van Het Kontakt

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Adverteer helder en zorg voor herkenbaarheid

Overweeg ook om een consistente boodschap en visuele identiteit te hanteren om herkenbaarheid op te bouwen. Dit is al helemaal belangrijk wanneer je verschillende media inzet. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie en begeleiding bij het plaatsen van jouw advertentie in welke krant dan ook. RTG is een onafhankelijk reclame- en adviesbureau en helpt je om jouw advertentie succesvol te maken. RTG Reclame zorgt ervoor dat je advertentie duidelijk en begrijpelijk overkomt en zorgt daar waar mogelijk voor de nodige herkenbaarheid.

Familieberichten plaatsen in deze regio

Wij verzorgen ook de overlijdensadvertenties, die vereisen een bijzondere gevoeligheid en respect. Bij RTG Reclame begrijpen we de behoefte aan een zorgvuldige en betekenisvolle plaatsing van deze berichten. Daarom bieden we je een eenvoudig tariefsysteem van slechts €1,42 per millimeter. Hiermee krijg je de mogelijkheid om een persoonlijk eerbetoon te creëren, ongeacht het formaat dat je in gedachten hebt.

Het plaatsen van een familiebericht werk op basis van millimeters en kolommen.
Een kolom heeft de breedte van 63 mm – 2 kolommen hebben een totaal breedte van 130 mm
Het tarief voor de familieberichten is 1,42 per mm.

Voorbeeld van een berekening:

Je wilt een advertentie plaatsen van 1 kolom en 12 cm hoog. Dan bereken je 1 x 120 mm. Wil je bijvoorbeeld 2 kolommen en dan 6 cm hoog, dan bereken je 2 kolommen x 60 mm x 1,42 = 170,40 (ex.btw)

Voor de opmaak kunnen opmaakkosten in rekening worden gebracht.

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier

Adverteren in Het Kontakt Leerdam