Reclamedrukwerk bestellen – Folders drukken – flyers drukken

Folders drukken

Je wilt een folder laten drukken: RTG weet ik het woud van drukkers exact welke opdracht het beste past bij een van de drukkers van RTG reclame mee samenwerkt en die een mooie folder kan drukken.

Voor een groot aantal Nederlandse bedrijven worden via RTG reclame de folders gedrukt. Er is bijzonder veel kennis aanwezig om ervoor te zorgen dat de folder voor de scherpste prijs gedrukt wordt.

De goedkoopste drukker

De goedkoopste drukker bestaat niet… Een drukker kan goedkoop zijn met een bepaald product tot een bepaalde oplage.

Daarboven, of daaronder is een drukker ineens niet meer de goedkoopste. Een en ander is afhankelijk van de pers die de drukker gebruikt. Met andere woorden: Hoeveel vellen kunnen er tegelijk gedrukt worden? Dit is interessant om te weten.

Vertrouw vooral je drukker, maar vertrouw er niet altijd op dat ‘de prijs dan wel oke zal zijn’…

Betaal nooit te veel voor het drukwerk

Drukkers zijn gespecialiseerd. De een in flyers, de ander in boeken en weer een andere drukker in folders. Behoefte aan een scherpe offerte voor drukwerk, voor het drukken van een folder, folder, een flyer of andere specials?

Laat het ons gerust weten. Een offerte maken we graag voor je.

RTG is leverancier van o.a. Posters – Flyers – Folders – Boeken – Kranten – folders in alle denkbare formaten.

Meer informatie over dit item vind je op adverteren-in/adverteren-met-huis-aan-huis-drukwerk

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden. We kijken dan naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne te laten slagen.

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier

Voorbeelden van folders, verzorgd door RTG Reclame
Voorbeelden van folders, verzorgd door RTG Reclame