Advertentie plaatsen in de Stad Gorinchem (Gorcumse Courant)

Vacature plaatsen

Plaats een advertentie in de Stad Gorinchem

Je kunt via RTG eenvoudig adverteren in de krant van Gorinchem. De Stad Gorinchem wordt niet alleen in Gorinchem verspreid, maar wordt ook verspreid in Werkendam, Sleeuwijk, Arkel, Woudrichem, Oudendijk, Vuren, Dalem, Herwijnen, Schelluinen en Spijk. Een flinke regio dus!

De totale oplage van De Stad Gorinchem is 30.200.

De standaard prijs voor een hele pagina in De Stad Gorinchem is € 1304,-

Neem voor het scherpste tarief altijd even contact met ons op!

De opmaak van de advertentie is geheel gratis. Ook voor het plaatsen van een personeelsadvertentie is De Stad Gorinchem een zeer goede krant.

Lees hier hoe gemakkelijk dit gaat en het gaat bovendien nog snel ook:

  • Geef aan in welke plaats er in ieder geval geadverteerd moet worden.
  • Stuur jouw materiaal voor de advertentie naar vacatures@rtg.nl.
  • De tekst wordt vakkundig beoordeeld zodat je daarna van ons kosteloos een plaatsingsadvies ontvangt over o.a. de grootte en het tarief.
  • Na akkoord maken wij de personeelsadvertentie gratis voor je op waarbij de plaatsing in de door jou opgegeven krant(en) door ons verzorgd wordt.
  • Heb je kant en klaar materiaal, dan is de plaatsing dus zo geregeld! Stuur dan de complete PDF naar ons toe en wij verzorgen de rest.

Klik hier voor het formulier

Een advertentie gemaakt in Word wordt niet gezien als ‘de complete advertentie’  aangezien een krant geen Word gebruikt maar RTG zet het Word-bestand om naar een PDF, zodat deze direct verwerkt kan worden. Wanneer je dat wilt, krijg je van ons wel een JPG bestand met de advertentie, zodat je deze eventueel zelf kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Social Media.

  • Ontvang via RTG altijd het scherpste tarief!
  • De opmaak van de advertentie is geheel gratis. RTG plaatst advertenties in alle lokale en landelijke media. Zowel online als offline.
  • Informeer naar de diverse aantrekkelijke mogelijkheden.

Jij hebt een personeelsprobleem en daar willen we je zo goed(!) mogelijk mee helpen.

Doordat je snel nieuw personeel nodig hebt, wil je natuurlijk zo effectief mogelijk adverteren. Omdat de vijver zo goed als leeggevist is, moet je wat anders bedenken. De kans dat degene die je op het oog hebt nog géén baan heeft… is erg klein! Maak daarom je bedrijf aantrekkelijk(er) en zorg dat dat goed gezien wordt. Werken bij jouw bedrijf is een feest en iedereen is welkom op jouw feest. RTG verzorgt de uitnodigingen.

De Stad Gorinchem is een weekblad.

Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

De Stad Gorinchem is een uitgave van De BDU.

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Adverteren in De Stad Gorinchem

Vacature plaatsen of personeelsadvertentie in de krant van Gorinchem

Wanneer je een vacature wilt plaatsen in De Stad Gorinchem, dan kunnen wij jou daar goed mee helpen.

Je krijgt van ons gratis advies over hoe je het beste je advertentie voor nieuw personeel kunt plaatsen, zodat je een zo groot mogelijk publiek bereikt. Wist je dat je zelf ook best wel veel kunt ondernemen om jouw vacatures onder de aandacht te brengen?

Meer weten, neem contact met ons op over de uitgebreide mogelijkheden.

RTG maakt de advertentie volledig voor je op. Pas als de te plaatsen vacature 100% in orde is, zorgen wij er ook voor dat deze in De Stad Gorinchem geplaatst wordt.

Wat hebben we nodig?

Stuur ons jouw logo, liefst in EPS of PDF formaat en stuur ons de tekst van jouw vacature. We komen dan direct met een advies over de te plaatsen grootte en wat het tarief wordt.

Wij maken adverteren heel eenvoudig:

Vul dit formulier in, bel ons en/of mail ons.

Bellen: 0345 - 530303

Mailen: info@rtg-reclame.nl

of vul het formulier in. En het is al bijna klaar!

Moet de advertentie ook online geplaatst worden als de bewuste krant hier ook een mogelijkheid voor heeft *

Als reclamebedrijf hechten wij veel waarde aan het effect van het adverteren. Je plaatst een advertentie om daar zo veel mogelijk respons uit te halen. Of dat het nu gaat om een personeelsadvertentie of een ander soort advertentie, RTG kan jou advies geven met betrekking tot het zo effectief mogelijk adverteren.

Sta je open voor een extra advies met betrekking tot de advertentie? *
Choose File

Bedrijven die gebruik maken van onze diensten zijn met name op zoek geweest naar vacatures in Gorinchem, Indeed vacatures in Gorinchem, Vacatures Gorinchem fulltime, vacatures Gorinchem parttime, vacatures Gorinchem bijbaan, vacatures Gorinchem ziekenhuis, vacatures Gorinchem, Gemeente Gorinchem vacatures, thuiswerk vacatures Gorinchem