Canvas doek

Opgespannen canvas is niet alleen voor thuis, maar hiermee kan je ook kantoors of andere ruimtes aankleden, denk aan restaurants met sfeerbeelden, wachtruimtes of kamers.

Kortom canvas kan overal toegepast worden waar sfeer gebracht moet worden of voor bijvoorbeeld reclame!

Het canvas doek is opgebouwd uit stevig 300gr materiaal wat bestaat uit 65% katoen en 35% polyster.

Het heeft een matte uitstraling met een voelbare structuur.

Wij adviseren canvasdoek in ruimtes te gebruiken waar het weer weinig of geen invloed heeft.

  • Binnengebruik
  • Gemakkelijk voor reclame toe te passen

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier