One way vision stickers

Gaatjes stickers, je kijkt van binnen naar buiten ‘door de sticker heen’. Van buiten naar binnen lijkt het net alsof er niets op het raam zit.

Bijna goed!

Wanneer het buiten lichter is dan binnen, dan lijkt het inderdaad of alsof het raam volledig dicht geplakt is. Terwijl je wel gewoon van binnenuit naar buiten kunt kijken.

Wanneer het donkerder buiten is dan binnen, dan kijk je van buiten door de sticker naar binnen!!

Dat kan een verrassend effect hebben. Als je er rekening mee houdt, is er natuurlijk niets aan de hand.

  • ± 10% lichtverlies
  • Gemakkelijk zelf te plakken
  • Handig voor ramen wel je nog wel door naar buiten wilt kijken

Voorbeeld van one way vision

Voorbeelden van One Way Vision stickers - gaatjes stickers
Voorbeelden van One Way Vision stickers - gaatjes stickers
Voorbeelden van One Way Vision stickers - gaatjes stickers
Voorbeelden van One Way Vision stickers - gaatjes stickers

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier