Flyer drukken

RTG weet ik het woud van drukkers exact welke opdracht het beste past bij een van de drukkers waar RTG reclame mee samenwerkt.

Voor een groot aantal Nederlandse bedrijven worden via RTG reclame de folders gedrukt. Er is bijzonder veel kennis aanwezig om ervoor te zorgen dat de folder voor de scherpste prijs gedrukt wordt. Hierbij kijken we naar de prijs kwaliteit of de kwaliteit prijs. Net waar je als opdrachtgever het meest naar kijkt.

Wie is de goedkoopste drukker

De goedkoopste drukker bestaat niet… Een drukker kan goedkoop zijn met een bepaald product tot een bepaalde oplage. Daarboven, of daaronder is een drukker ineens niet meer de goedkoopste. En krijg je dan wel de kwaliteit die je voor ogen hebt?

Drukwerk

Drukwerk, is online bestellen een goede optie? Wie weet.
Hoe kritisch moet je daar nu naar kijken, wat zijn de problemen dan? Wat is het verschil tussen online-drukwerk en traditioneel drukwerk. Is er nog traditioneel drukwerk? Moet ik de plaatselijke drukker juist wel of geen drukwerk laten maken. Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Allerlei factoren die meespelen in het kiezen van de juiste partij voor het laten verzorgen van het drukwerk. Vergeet niet: Het meeste drukwerk vertegenwoordigt het bedrijf. Een slecht verzorgd stukje drukwerk geeft de ontvanger bepaald niet een goede indruk…

RTG verzorgt drukwerk voor haar klanten. De soorten drukwerk zijn mega. Van spandoeken tot posters en van flyers tot boekwerken. Door de grote variatie aan producten kan RTG putten uit een groot aantal producenten waar afspraken mee zijn waarbij on-line drukkerijen niet alleen achterblijven in de prijs vooral ook in de geleverd kwaliteit. RTG levert ook POS materiaal.

Prijzen van drukwerk

De prijzen van drukwerk kunnen variëren. Dat houdt in dat het in het ene geval aantrekkelijker is om een bepaald aantal ergens te bestellen maar een groter of lager aantal elders. De kwaliteit zal in beide gevallen gelijk zijn, maar er zal een prijsverschil ontstaan waarbij het aantrekkelijker wordt om bij een andere producent te laten drukken.

RTG is thuis in deze materie en levert daarom drukwerk altijd tegen een scherp tarief. Het zal alleen maar in jouw voordeel werken.

RTG is leverancier van o.a. Posters – Flyers – Folders – Kranten – Brochures in alle denkbare formaten en POS materialen.
Meer informatie over dit item vind je op adverteren-in/adverteren-met-huis-aan-huis-drukwerk

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek worden alle factoren belicht en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier