Flyer drukken

RTG weet ik het woud van drukkers exact welke opdracht het beste past bij een van de drukkers waar RTG reclame mee samenwerkt.

Voor een groot aantal Nederlandse bedrijven worden via RTG reclame de folders gedrukt. Er is bijzonder veel kennis aanwezig om ervoor te zorgen dat de folder voor de scherpste prijs gedrukt wordt. Hierbij kijken we naar de prijs kwaliteit of de kwaliteit prijs. Net waar je als opdrachtgever het meest naar kijkt.

Wie is de goedkoopste drukker

De goedkoopste drukker bestaat niet… Een drukker kan goedkoop zijn met een bepaald product tot een bepaalde oplage. Daarboven, of daaronder is een drukker ineens niet meer de goedkoopste. En krijg je dan wel de kwaliteit die je voor ogen hebt?

Drukwerk

Drukwerk, is online bestellen een goede optie? Wie weet.
Hoe kritisch moet je daar nu naar kijken, wat zijn de problemen dan? Wat is het verschil tussen online-drukwerk en traditioneel drukwerk. Is er nog traditioneel drukwerk? Moet ik de plaatselijke drukker juist wel of geen drukwerk laten maken. Waar moet ik allemaal rekening mee houden?

Allerlei factoren die meespelen in het kiezen van de juiste partij voor het laten verzorgen van het drukwerk. Vergeet niet: Het meeste drukwerk vertegenwoordigt het bedrijf. Een slecht verzorgd stukje drukwerk geeft de ontvanger bepaald niet een goede indruk…

RTG verzorgt drukwerk voor haar klanten. De soorten drukwerk zijn mega. Van spandoeken tot posters en van flyers tot boekwerken. Door de grote variatie aan producten kan RTG putten uit een groot aantal producenten waar afspraken mee zijn waarbij on-line drukkerijen niet alleen achterblijven in de prijs vooral ook in de geleverd kwaliteit. RTG levert ook POS materiaal.

Prijzen van drukwerk

De prijzen van drukwerk kunnen variëren. Dat houdt in dat het in het ene geval aantrekkelijker is om een bepaald aantal ergens te bestellen maar een groter of lager aantal elders. De kwaliteit zal in beide gevallen gelijk zijn, maar er zal een prijsverschil ontstaan waarbij het aantrekkelijker wordt om bij een andere producent te laten drukken.

RTG is thuis in deze materie en levert daarom drukwerk altijd tegen een scherp tarief. Het zal alleen maar in jouw voordeel werken.

RTG is leverancier van o.a. Posters – Flyers – Folders – Kranten – Brochures in alle denkbare formaten en POS materialen.
Meer informatie over dit item vind je op adverteren-in/adverteren-met-huis-aan-huis-drukwerk

In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek worden alle factoren belicht en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we je de mogelijkheid om ons te bellen, te mailen of onderstaand formulier in te vullen.

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier