Advertentie plaatsen in het Kontakt West Betuwe (Geldermalsen)

Tot 31 december 2019 kon er geadverteerd worden in het Nieuwsblad Geldermalsen. De activiteiten van het Nieuwsblad Geldermalsen zijn komen te vervallen.  De titels is destijds overgenomen door uitgeverij Het Kontakt en is verder gegaan onder de naam Het Kontakt West Betuwe.

Het Kontakt West Betuwe wordt wekelijks op dinsdag verspreid en wordt verspreid in Acquoy, Asperen, Beesd, Buurmalsen, Dalem, Deil, Enspijk, Est, Geldermalsen, Gellicum, Haaften, Heeselt, Hellouw, Herwijnen, Heukelum, Meteren, Neerijnen, Ophemert, Opijnen, Rhenoy, Rumpt, Spijk, Tricht, Tuil, Varik, Vuren en Waardenburg.

Adverteren in het Nieuwsblad Geldermalsen

Familieberichten plaatsen in deze regio

Wij verzorgen ook de overlijdensadvertenties, die vereisen een bijzondere gevoeligheid en respect. Bij RTG Reclame begrijpen we de behoefte aan een zorgvuldige en betekenisvolle plaatsing van deze berichten. Daarom bieden we je een eenvoudig tariefsysteem van slechts €1,42 per millimeter. Hiermee krijg je de mogelijkheid om een persoonlijk eerbetoon te creëren, ongeacht het formaat dat je in gedachten hebt.

Het plaatsen van een familiebericht werk op basis van millimeters en kolommen.
Een kolom heeft de breedte van 63 mm – 2 kolommen hebben een totaal breedte van 130 mm
Het tarief voor de familieberichten is 1,42 per mm.

Voorbeeld van een berekening:

Je wilt een advertentie plaatsen van 1 kolom en 12 cm hoog. Dan bereken je 1 x 120 mm. Wil je bijvoorbeeld 2 kolommen en dan 6 cm hoog, dan bereken je 2 kolommen x 60 mm x 1,42 = 170,40 (ex.btw)

Voor de opmaak kunnen opmaakkosten in rekening worden gebracht.

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier