Snelle website

Een snelle website, een site die snel laadt, een site die snel gegevens verwerkt, een site die netjes onderhouden wordt

Site

internetsite in Culemborg, websites in Nieuwegein, web in Tiel, website in Geldermalsen, website Vianen, website Utrecht, website Leerdam, website Gorinchem, website in Tiel

✔️ Je wilt een site die snel laadt

✔️ Ben je op zoek naar een zorgeloze webhosting

✔️ Jouw website moet goed onderhouden worden

✔️ Google moet de site gemakkelijk terug vinden

✔️ Je wilt een hele snelle website hebben

✔️ Jouw website moet zo min mogelijk last van storing hebben

Heel snel internet

Standard

9,50Per maand
 • € 114,- ex.btw per jaar
 • Virtual Private Server (VPS)
 • 5 E-mail adressen
 • 500Mb webruimte

Premium

14,-Per maand
 • € 168,- ex.btw per jaar
 • Virtual Private Server (VPS)
 • Onbeperkt aantal E-mail adressen
 • 2,5 Gb webruimte

Extra

20,-Per maand
 • € 240,- ex.btw per jaar
 • Virtual Private Server (VPS)
 • Onbeperkt aantal E-mail adressen
 • 5Gb webruimte

Ervaringen van onze klanten, ze vertellen het zelf…

Onze rijschool moest meer bekendheid krijgen

Onze rijschool Abdel moest meer bekendheid krijgen. Ik ken RTG van diverse mooie werkzaamheden welke zij voor collega bedrijven hebben verricht. Ik heb RTG Reclame dus benaderd of zij onze website wilde bouwen. Zij hadden onze vorige website ook gebouwd, maar die was redelijk uit de tijd op een gegeven moment.

Samen met RTG hebben we foto’s gemaakt op diverse lokaties en deze foto’s zijn gebruikt voor de website. Ik ben er uitermate tevreden over. Ik krijg ook regelmatig complimenten van nieuwe leerlingen (waar het tenslotte om te doen is).

Een website voor onze meubelfabriek

Ik had het een en ander gezien bij con-collega’s. Daar zag ik wat ik wel wilde, maar vooral ook wat ik niet wilde.

Ik heb hier met RTG Reclame over gesproken en zij begrepen wat het doel van mijn website is. Ik heb redelijk gedetailleerd verteld wat mijn werkzaamheden inhouden en aangegeven hoe of wat. Hier heeft RTG een website voor gebouwd. De site doet precies wat het zou moeten doen, en daar ging het om. We willen een groeiende collectie laten zien in diverse soorten meubelen. Bankstellen, hoekbanken, fauteuils en projectmeubilering.

Een website voor onze meubelstoffeerderij

Voor onze Meubelstoffeerderij wilde ik graag een mooie en strakke website laten maken. Deze website moet aantonen welke werkzaamheden wij verrichten en voor wie. We willen laten weten wat we precies doen.

Zowel voor particuliere als voor zakelijke doeleinden willen we mensen informeren wat de mogelijkheden zijn voor het (her)stofferen van de meubelen. RTG Reclame heeft ons daarbij enorm geholpen. Ze hebben de foto’s gemaakt en deze op een schitterende manier vertaald op de website.

Berry van der Wiel, Hewi Meubelstoffeerderij

Onze sportschool had behoefte aan een nieuwe website

Voor onze sportschool moest een nieuwe site gemaakt worden. De vorige site werd ook gebouwd door RTG. Dat was absoluut een leuke site, maar we wilden graag iets nieuws.

RTG heeft precies begrepen wat we wilden. Ze hebben in onze sportschool foto’s gemaakt en deze op een hele mooie manier verwerkt. Een mooi kleurtje er op gezet en op de site geplaatst. Per onderwerp hebben we mooie foto’s kunnen plaatsen. De site geeft echt mooi weer wat wij willen betekenen als Sportschool. RTG doet zelf het onderhoud op deze site. We geven door wat er gewijzigd moet worden, wat dan ook erg snel wordt doorgevoerd.

Marian Gunther, Gunther's FamilyFit

Een mooie internetsite voor onze winkel

Ik heb een slaapspeciaalzaak in Tiel. In de buurt zit ook redelijk wat concurrentie, of collega’s, dat mag ook, maar ik wilde hoe dan ook een mooie en duidelijke website waarop ik vertaald wilde zien wat ik allemaal doe. Dat is gelukt.

Ik ben geen tekstenmaker… RTG Reclame heeft alle facetten met mij doorgenomen en heeft een tekst gemaakt die we weer samen doorgenomen hebben. Nadat alle teksten kloppend zijn gemaakt (de meeste waren echt al oke) hebben we foto’s opgevraagd bij leveranciers. Deze foto’s zijn gedeeltelijk bewerkt, en sommige helemaal om die zo mooi mogelijk op de website te laten zien. Ik ben supertrots op de site en de site doet ook echt zijn werk.

Regelmatig komen er klanten in de winkel die de website bezocht hebben en aan de hand daarvan in onze winkel in Tiel komen.

Ron van Grunsven, Slaapspecialist Tiel

Een internetsite voor mijn bedrijf

Vol enthousiasme ben ik bezig een nieuw bedrijf op te zetten. Een dansschool, bewegingsschool… hoe je het wilt noemen. In ieder geval wil ik van kleine kinderen tot volwassenen helpen met bewegingen. Ik heb er zo veel ideeën over, dat ik eigenlijk altijd wel ruimte te kort kom om het op te schrijven.

Hoe dan ook, ik heb een en ander met RTG overlegd en we zijn tot de conclusie gekomen dat er maar een mooie site gemaakt moest worden. Dat is gelukt. De kleuren goud en zwart voeren de boventoon. Ik ben apetrots op de site!

Evelien Vroomen, Move be you

Een website voor mijn telemarketingbedrijf

Voor mijn telemarketingbedrijf wilde ik graag een kleine, maar vooral duidelijke website. Maar hoe… en wat… en wat daar moest komen te staan. Geen idee!

RTG heeft me stapsgewijs meegenomen in het proces voor het bouwen van de site. Ik heb zelf de teksten aangeleverd en RTG Reclame heeft deze om een mooie manier verwerkt op de website. De volgende website gaat hij ook maken, dat weet ik nu al.

Laura Balvers, One of a kint

Een website voor ons autobedrijf

We moesten voor ons autobedrijf een mooie website hebben. RTG Reclame heeft vele jaren terug een website gebouwd. Toendertijd was dat een mooie site, maar de tijd tikte door. Na een aantal jaren werd het tijd voor een nieuwe site.

RTG kent ons en wist, zonder dat we daar vanalles over moesten vertellen, een nieuwe website voor ons te maken. Echt super. Ik kan nu al zeggen dat we een moderne, maar absoluut tijdloze site hebben. Deze is over 10 jaar nog steeds actueel.

RTG Reclame heeft de foto’s gemaakt in onze werkplaats en heeft alle werkzaamheden mooi omschreven. Onze klanten zien precies wat de bedoeling is. De site is verder aangekleed met informatie over gebruikte auto’s waarvan de basis op een andere website staat. We zijn super tevreden met deze website en met de werkzaamheden die RTG voor ons verricht heeft.

Maikel Kruft, Autobedrijf Kruft

We hopen dat je klaar bent voor een wild avontuur vol onvergetelijke reclamecampagnes en sprankelende ideeën.

Bij RTG Reclame hebben we de superkracht om jouw merk te transformeren van een stille muurbloem tot de spraakmakende ster van de show. We mixen onze creatieve toverdrank met een flinke dosis strategisch inzicht om betoverende campagnes te creëren die de harten van jouw doelgroep veroveren.

Dus, ben je op zoek naar een reclamepartner die de regels durft te breken, de grenzen durft te verleggen en je merk laat opvallen in een zee van saaiheid? Zoek niet verder. Laat ons weten wat je in gedachten hebt. Of je nu een knallende tv-commercial wilt, een betoverend ontwerp voor een billboard of een online campagne die viral gaat, wij hebben de juiste formule voor succes. We kunnen niet wachten om onze creatieve krachten te bundelen en jouw merk naar het volgende level te tillen.

Dus, gooi de twijfel overboord, trek je avontuurlijke schoenen aan en neem vandaag nog contact met ons op! Bel ons op 0345530303 of laat ons weten wat je nodig hebt via ons betoverende contactformulier. Samen zorgen we ervoor dat jouw merk de wereld verovert!

Bellen kan via 0345530303

mailen via info@rtg-reclame.nl

of via onderstaand formulier