Advertentie plaatsen in de Culemborgse Courant (voorheen ook onderdeel van de Zakengids)

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig adverteren in de Culemborgse Courant. Dit was voorheen ook onderdeel van de Zakengids Tiel. Behalve in Culemborg wordt er niet verder verspreid. Voor een advertentie in Beusichem, Buren, Buurmalsen of bijvoorbeeld Geldermalsen moet er gebruik gemaakt worden van de West Betuwe.

De CPM (kosten per 1.000 brievenbussen) van Culemborgse Courant zijn € 108,26
De totale oplage van de Culemborgse Courant is 13.200.
De prijs voor een hele pagina in de Culemborgse  Courant is €1429-

De opmaak van de advertentie is geheel gratis.

De Culemborgse Courant is een weekblad. Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

De Culemborgse Courant is een uitgave van Het Kontakt.

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Adverteer helder en zorg voor herkenbaarheid

Overweeg ook om een consistente boodschap en visuele identiteit te hanteren om herkenbaarheid op te bouwen. Dit is al helemaal belangrijk wanneer je verschillende media inzet. Neem contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie en begeleiding bij het plaatsen van jouw advertentie in welke krant dan ook. RTG is een onafhankelijk reclame- en adviesbureau en helpt je om jouw advertentie succesvol te maken. RTG Reclame zorgt ervoor dat je advertentie duidelijk en begrijpelijk overkomt en zorgt daar waar mogelijk voor de nodige herkenbaarheid.

Familieberichten plaatsen in deze regio

Wij verzorgen ook de overlijdensadvertenties, die vereisen een bijzondere gevoeligheid en respect. Bij RTG Reclame begrijpen we de behoefte aan een zorgvuldige en betekenisvolle plaatsing van deze berichten. Daarom bieden we je een eenvoudig tariefsysteem van slechts €1,42 per millimeter. Hiermee krijg je de mogelijkheid om een persoonlijk eerbetoon te creëren, ongeacht het formaat dat je in gedachten hebt.

Het plaatsen van een familiebericht werk op basis van millimeters en kolommen.
Een kolom heeft de breedte van 63 mm – 2 kolommen hebben een totaal breedte van 130 mm
Het tarief voor de familieberichten is 1,42 per mm.

Voorbeeld van een berekening:

Je wilt een advertentie plaatsen van 1 kolom en 12 cm hoog. Dan bereken je 1 x 120 mm. Wil je bijvoorbeeld 2 kolommen en dan 6 cm hoog, dan bereken je 2 kolommen x 60 mm x 1,42 = 170,40 (ex.btw)

Voor de opmaak kunnen opmaakkosten in rekening worden gebracht.

Wij maken adverteren heel eenvoudig:

Vul dit formulier in, bel ons en/of mail ons.

Bellen: 0345 - 530303

Mailen: info@rtg-reclame.nl

of vul het formulier in. En het is al bijna klaar!

Moet de advertentie ook online geplaatst worden als de bewuste krant hier ook een mogelijkheid voor heeft *

Als reclamebedrijf hechten wij veel waarde aan het effect van het adverteren. Je plaatst een advertentie om daar zo veel mogelijk respons uit te halen. Of dat het nu gaat om een personeelsadvertentie of een ander soort advertentie, RTG kan jou advies geven met betrekking tot het zo effectief mogelijk adverteren.

Sta je open voor een extra advies met betrekking tot de advertentie? *
Adverteren in de Culemborgse Courant