Advertentie plaatsen in de Vechtstroom Maarssen

Je kunt via RTG eenvoudig adverteren in de Vechtstroom in Maarssen. De Vechtstroom wordt niet alleen in Maarssen verspreid, maar wordt ook verspreid in Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Maarssen, Nieuwer ter Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Oud Zuilen, Tienhoven (Utrecht), Vreeland.

De CPM (kosten per 1.000 brievenbussen) van De Vechtstroom zijn € 32,15.
De totale oplage van De Vechtstroom is 28.600 .
De prijs voor een hele pagina in De Vechtstroom is € 919.49.

De opmaak van de advertentie voor in de Vechtstroom is geheel gratis.

De Vechtstroom is een weekblad. Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

De Vechtstroom is een uitgave van De Persgroep.

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Adverteren in de Vechtstroom