Advertentie plaatsen in de Rijnpost (voorheen de Rhenen Betuwse Courant in Rhenen)

Je kunt via RTG Reclame eenvoudig adverteren in Rijnpost. Dit was voorheen de Rhenense Betuwse Courant in Rhenen. Behalve in Rhenen wordt De Rijnpost ook verspreid in Elst Ut, Veenendaal, Scherpenzeel, Rhenen, Renswoude, Overberg, Amerongen, De Klomp.

De CPM (kosten per 1.000 brievenbussen) van De Rijnpost / Rhenense Betuwse Courant zijn € 32,17
De totale oplage van Rijnpost Rhenense Betuwse Courant is 39.800.
De prijs voor een hele pagina in Rhenense Betuwse Courant is €653,-

De opmaak van de advertentie is geheel gratis.

De Rhenense Betuwse Courant is een weekblad. Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden. Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin. Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in deze krant zomaar een stuk voordeliger zijn.

De Rhenen Betuwse Courant is een uitgave van De Persgroep.

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager. Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling. Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt. Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer? Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen. Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.