Advertentie plaatsen in De Vijfheerenlanden Vianen

Adverteren in de Vijfheerenlanden: Je kunt via RTG eenvoudig adverteren in Vianen.

Vijfheerenlanden wordt verspreid in Ameide Everdingen, Hagestein, Vianen, Zijderveld, Ossenwaard, Leerdam, Kedichem, Oosterwijk, Schoonrewoerd, Gemeente Zederik, Hei- en Boeicop, Lexmond, Leerbroek, Meerkerk, Nieuwland en Tienhoven

De opmaak van de advertentie is geheel gratis. De Vijfheerenlanden is een uitgave van Het Kontakt. RTG maakt jouw personeelsadvertentie geheel gratis op.

De Vijfheerenlanden is een weekblad. Naast deze krant zijn er in dit gebied meerdere kranten waarin geadverteerd kan worden.

Informeer bij RTG Reclame altijd naar het goedkoopste tarief. De tarieven op deze pagina worden ter indicatie gegeven maar kunnen ook afwijken in de positieve zin.

Wanneer er sprake is bepaalde acties kan een advertentie plaatsen in de Vijfheerenlanden zomaar een stuk voordeliger zijn.

De Vijfheerenlanden is een uitgave van Het Kontakt.

In een aantal gevallen is het aantrekkelijk wanneer je in diverse titels adverteert van deze uitgever, hierbij wordt de totaalprijs een het aantal titels die gecombineerd kunnen worden vaak lager.

Dit komt doordat er voor verschillende titels combinatieprijzen zijn gemaakt. Deze titels vallen vaak in aangrenzende gebieden. Zodoende kun je voor een relatief laag bedrag een groot bereik creeëren.

Bedenk overigens eerst “Hoe vaak je wilt adverteren”.

Adverteer regelmatig; de kracht van adverteren zit in de herhaling.

Kijk (als het niet perse hoeft) niet naar de kosten per keer, maar fixeer je op het totaalbedrag wat je beschikbaar hebt.

Wanneer 1x adverteren € 500,- per keer kost en 5 keer een advertentie plaatsen € 450,- per keer… is dan een campagne geslaagd als je om zuinigheidsredenen 3 keer adverteert in plaats van 5 keer?

Wanneer dit om budgettaire beslissingen gaat, dan is dat niet anders. Bedenk in ieder geval dat het succes achter de advertentie niet alleen met budget te maken heeft.

Daarbij is het zaak om op zoveel mogelijk informatiedragers jouw boodschap te tonen.

Hoe meer prikkels, hoe groter de kans op slagen.
RTG Reclame kan jou uitstekend helpen om zo veel mogelijk prikkels uit te delen.

Adverteren in de Molenkruier

Wij maken adverteren heel eenvoudig:

Vul dit formulier in, bel ons en/of mail ons.

Bellen: 0345 - 530303

Mailen: info@rtg-reclame.nl

of vul het formulier in. En het is al bijna klaar!

Moet de advertentie ook online geplaatst worden als de bewuste krant hier ook een mogelijkheid voor heeft *

Als reclamebedrijf hechten wij veel waarde aan het effect van het adverteren. Je plaatst een advertentie om daar zo veel mogelijk respons uit te halen. Of dat het nu gaat om een personeelsadvertentie of een ander soort advertentie, RTG kan jou advies geven met betrekking tot het zo effectief mogelijk adverteren.

Sta je open voor een extra advies met betrekking tot de advertentie? *