Een personeelsadvertentie in de krant van Amersfoort plaatsen?

Lees hier hoe gemakkelijk dit gaat en dat het bovendien nog snel gaat ook:

  1. Geef aan in welke plaats er in ieder geval geadverteerd moet worden.
  2. Stuur jouw materiaal voor de advertentie naar vacatures@rtg.nl.
  3. De tekst wordt vakkundig beoordeeld zodat je daarna van ons kosteloos een plaatsingsadvies ontvangt over o.a. de grootte en het tarief.
  4. Na akkoord maken wij de personeelsadvertentie gratis voor je op waarbij de plaatsing in de door jou opgegeven krant(en) door ons verzorgd wordt.
  5. Heb je kant en klaar materiaal, dan is de plaatsing dus zo geregeld! Stuur dan de complete PDF naar ons toe en wij verzorgen de rest.

Klik hier voor het formulier

Een advertentie gemaakt in Word wordt niet gezien als ‘de complete advertentie’  aangezien een krant geen Word gebruikt maar RTG zet het Word-bestand om naar een PDF, zodat deze direct verwerkt kan worden. Wanneer je dat wilt, krijg je van ons wel een JPG bestand met de advertentie, zodat je deze eventueel zelf kunt gebruiken voor bijvoorbeeld Social Media.

Ontvang via RTG altijd het scherpste tarief!

De opmaak van de advertentie is geheel gratis. RTG plaatst advertenties in alle lokale en landelijke media. Zowel online als offline.

Informeer naar de diverse aantrekkelijke mogelijkheden.

Jij hebt een personeelsprobleem en daar willen we je zo goed(!) mogelijk mee helpen.

Doordat je snel nieuw personeel nodig hebt, wil je natuurlijk zo effectief mogelijk adverteren. Omdat de vijver zo goed als leeggevist is, moet je wat anders bedenken. De kans dat degene die je op het oog hebt nog géén baan heeft… is erg klein! Maak daarom je bedrijf aantrekkelijk(er) en zorg dat dat goed gezien wordt. Werken bij jouw bedrijf is een feest en iedereen is welkom op jouw feest. RTG verzorgt de uitnodigingen.

Wat we nodig hebben om een mooie personeelsadvertentie in Amersfoort te plaatsen:

Jouw personeelsadvertentie moet zo mooi en opvallend mogelijk zijn. Daarom zijn er paar dingen die we van je nodig hebben:

  • Heb je een logo? Die ontvangen we dan het liefst in EPS of PDF formaat”. (Een logo in JPG formaat is meestal net een paar pixels minder scherp!)
  • Aanwijzingen met betrekking tot een huisstijl, of huiskleuren zijn natuurlijk altijd goed.
  • Stuur de tekst van de advertentie.
  • Daarbij is het handig als je de contactpersoon aan ons doorgeeft.
  • En tot slot wellicht wat sfeerfoto’s van jouw bedrijf (afhankelijk van het soort advertentie).

RTG is een onafhankelijk reclame- en marketingbedrijf en plaatst advertentie en vacatures in alle nationale, regionale en lokale uitgaves.

Adverteren in De Stad Gorinchem

Succes 99% gegarandeerd…

Het maken van advertenties is onze kernactiviteit, daarnaast kennen we ook de kneepjes van het vak. Wij kunnen jou diverse mogelijkheden aanbieden die jouw doelgroep aanspreken waardoor jouw vacature zo snel mogelijk wordt gevuld.

Doordat we jou meerdere bronnen aanbieden, ieder met zijn eigen kenmerken, is de kans op succes vrijwel zeker. RTG Reclame biedt daarom alle reclameoplossingen aan voor een scherp tarief, bovendien ontvang je ook materiaal om zelf op bijvoorbeeld Social Media te plaatsen.

Uiteindelijk heb jij een probleem en is het onze uitdaging jouw personeelsprobleem op te lossen. Helaas kunnen wij geen 100% succes aanbieden, maar ervaring leert dat in een vrijwel alle gevallen onze tips hebben geleid tot volle tevredenheid!

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat jouw advertentie in Amersfoort snel geplaatst wordt.

Wij maken adverteren heel eenvoudig:

Vul dit formulier in, bel ons en/of mail ons.

Bellen: 0345 - 530303

Mailen: info@rtg-reclame.nl

of vul het formulier in. En het is al bijna klaar!

Moet de advertentie ook online geplaatst worden als de bewuste krant hier ook een mogelijkheid voor heeft *

Als reclamebedrijf hechten wij veel waarde aan het effect van het adverteren. Je plaatst een advertentie om daar zo veel mogelijk respons uit te halen. Of dat het nu gaat om een personeelsadvertentie of een ander soort advertentie, RTG kan jou advies geven met betrekking tot het zo effectief mogelijk adverteren.

Sta je open voor een extra advies met betrekking tot de advertentie? *