Loading...

Marketing advies

Marketing advies2018-07-20T17:37:01+00:00

[ RTG Reclame - Beerzepad 1 Culemborg Tel. 0345 530303 of mail info@rtg.nl ]

Maak kennis met de wereld van de media…

Marketing Advies voor jouw bedrijf

Marketing advies: Je wilt een marketing advies voor jouw bedrijf, maar dan wel een geheel onafhankelijk advies. Iemand die meekijkt over je schouder en jou voorziet van tips waar je mee vooruit komt.

Je hebt een bedrijf, product of dienst waarmee je de markt op wilt. Hiervoor zijn ontelbaar veel mogelijkheden en opties. Er zijn ontzettend veel media beschikbaar waar je iets mee kunt. Maar welke media passen het best bij jouw profiel… en geldt dit dan voor iedere campagne?
Daarbij krijg je dagelijks te maken met bedrijven die je hun beste mediaproducten aanbieden. Ieder bedrijf heeft (ook wel begrijpelijk) er belang bij zijn of haar product te verkopen, ook al past dit eigenlijk niet bij het karakter van jouw bedrijf.

Noem maar wat bedrijven op die allemaal ‘het beste mediaproduct’ in huis hebben. Adwords op Google, adverteren op Facebook, een reclamecampagne online door middel van bannering, een online advertentie in het huis aan huisblad of een mooie campagne op nu.nl… En dan nog de ontelbaar vele print-campagnes, het huis aan huis blad, het weekblad, het maandblad, de jaaruitgaves, het clubblad etc.

Er wordt heel veel beloofd maar nogmaals: ieder in hun eigen belang. Soms moet je daar een beetje aan toegeven, maar wat kost dat wel niet allemaal…
Er zijn ook media die bijzonder interessant zijn, maar waar je als bedrijf of instelling nooit aan zult denken en die jou ook nooit zullen benaderen. Het loont de moeite om hier eens goed over te sparren.

En dan maak je een besluit

Zijn alle facetten goed bekeken voordat je een handtekening zet of een akkoord geeft? RTG kan daarbij ondersteuning en advies geven.
Ga je volop in de krant adverteren of kies je voor digitale media (online campagnes). Kies je voor combinaties of wil je specifiek een bepaald medium gebruiken.
In het woud dat marketing tools heet, is het soms moeilijk kiezen wat het beste aansluit. En als het al aansluit, wat ga je dan doen. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn daarvan de kosten. Moet het agressief of moet het juist wat getemperd. En dan nog de invulling zelf.

  • Kies je voor de krant, wat voor een krant wordt dit dan;
  • Kies je voor radio, welk(e) radiostation(s) pas(sen) het best bij jouw profiel;
  • Welke doelgroep kun je het gemakkelijkst, dan wel goedkoopst bereiken;
  • Welk medium genereert de beste response.
Wij geven een onafhankelijk en objectief advies.

Hoe objectief is een advies…

Uiteraard prima wanneer je in gesprek gaat met de mediaman van een bepaalde uitgever, maar wanneer je een media-adviseur uitnodigt, zal hij of zij altijd het eigen medium als eerste adviseren (als er überhaupt al sprake van een tweede is). Je krijgt een advies op basis van dat medium, wat uiteraard het beste is… Maar ís dit ook echt zo?! Ergens zal het juiste advies wel gegeven worden, maar hoeveel heeft dat struikelblok wel niet gekost?
Allemaal factoren die in een persoonlijk gesprek belicht worden. Samen bekijken we wat voor mogelijkheden er zijn en wat daarvan de kosten worden.
Tijdens een advies gesprek kan samen bepaald worden wat voor jouw bedrijf het meeste effect heeft.
In een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunnen alle factoren belicht worden en kan er gekeken worden naar doelgroepen en inhoud, om jouw campagne zo succesvol mogelijk te laten verlopen.


Zullen we samen van gedachte wisselen? Wellicht kunnen wij je op ideeën brengen waar je nog niet aan gedacht hebt!
Wanneer je ons belt, of dit formulier invult nemen we snel contact met je op.

Je kunt ons ook bellen: 0345-53 0 303


Graag de voornaam en achternaam
Graag het telefoonnummer waarop we jou het best kunnen bereiken
Via welk E-mail adres kunnen we je bereiken
RTG Reclame Beerzepad 1 4105 ZM Culemborg Tel. 0345 530303
Informeer altijd vrijblijvend naar de mogelijkheden en de scherpste tarieven

Reclame - Drukwerk - Advies - Print - Flyers - Briefpapier - Webdesign - Adverteren - Krant - Radio - TV

Neem contact op via Whatsapp.
Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Neem contact op met RTG