Loading...

Website ontwikkelen en bouwen

Website ontwikkelen en bouwen2018-09-03T11:33:00+00:00

[ RTG Reclame - Beerzepad 1 Culemborg Tel. 0345 530303 of mail info@rtg.nl ]

Website ontwikkelen en realisatie

Een eigen website – professioneel en toegankelijk

Zorg dat de hele wereld ziet wat je doet…

Je wilt een website laten bouwen voor jouw bedrijf: RTG Reclame bouwt websites voor diverse soorten ondernemingen, verenigingen, stichtingen of andere instanties.

Wil je een website die je zelf kunt onderhouden, ook dan kan RTG Reclame een website bouwen. Wij bouwen ook websites voor bedrijven die het beheer van de website graag uitbesteden. Het maakt dat in principe ook niet uit wie het onderhoud pleegt.

RTG Reclame bouwt simpele sites tot uitgebreide sites, zo uitgebreid als je maar wil…

Het bouwen van site

Het bouwen van een site is als het bouwen van een huis. Je hebt een idee… Je wilt een huis bouwen met een bepaald doel. Het wordt een schuur, een villa… of iets er tussen in. Moet er een winkel aan vast gezet worden of moet die mogelijkheid er zijn.
En dan ga je aan het werk:

  • Je zoekt een aannemer (sitebouwer)
  • Dan koop je de grond (een domeinnaam en webruimte hosten op een eigen server – of je huurt de grond – webruimte huren)
  • Vervolgens zoek je een aannemer (sitebouwer)
  • Met de aannemer (sitebouwer) bespreek je jouw wensen
  • Daarna ga je een kijken welke ruimtes er het meest praktisch zijn (indeling website)
  • Vervolgens worden die ruimtes gereserveerd en ga je kijken hoe je die gaat inrichten (template website)
  • Tot slot worden de ruimtes gevuld… en is de site klaar.
  • Ga je de website zelf onderhouden (schilderen, behangen, timmeren, zagen) of laat je dit door een specialist doen…
  • Tot slot… Weet iedereen waar je nu bent gaan wonen? Een toevallige passant ziet het… Maar verder? Moet je verhuiskaarten sturen of wat ga je doen om iedereen te laten weten waar je huis staat…

Wat kost het bouwen van een site

Een en ander is geheel afhankelijk van wat je al opdrachtgever voor ogen hebt. Je betaalt bijvoorbeeld niet ‘per pagina’.

Moet er een tekst geschreven worden, of wordt de tekst kant en klaar aangeleverd. Moeten er foto’s gemaakt worden, al of niet op locatie, of wordt er compleet fotomateriaal aangeleverd.

Een website bedenken... dat doe je niet alleen!

Wat kost het als er een extra pagina gemaakt moet worden

Een extra pagina aanmaken kost feitelijk niets. Het aanmaken van een pagina wat bijvoorbeeld een extra menu-item tot gevolg kan hebben, kost niets extra. De prijs wordt bepaald door de content, zoals eerder beschreven. De tijd dat er per pagina betaald moest worden hebben we ver achter ons gelaten.

Wat kost het onderhoud van de site

Wat moet er precies onderhouden worden? Afhankelijk van wat er onderhouden moet worden wordt daar een tarief voor gerekend.
Wanneer onderhoud inhoudt dat er af en toe wat tekst wordt aangepast zullen de kosten hiervan laag zijn. Wanneer ook de software onderhouden moet worden zullen de bedragen iets hoger zijn. Een en ander hangt dus af van dat wat uit handen gegeven wordt voor onderhoud.

Wat kost het hosten van de site

De kosten voor het hosten van de site zijn afhankelijk van de diensten die daarbij afgenomen worden. Informeer bij RTG-Reclame naar de tarieven.

Een responsive website… wat is dat?

Een responsive website. Dit houdt in dat een website zich aanpast aan het scherm waarop dit getoond wordt.

Vrijwel alle websites zijn mobiel-vriendelijk. Soms verandert een lay-out, maar de uitstraling blijft. Er zijn gevallen waarbij bepaalde onderdelen op een mobiele site niet weergegeven worden of juist anders worden weergegeven.

RTG bouwt en onderhoudt websites die in Joomla! of in WordPress gemaakt zijn. Dergelijke systemen zijn verreweg de meest voorkomende systemen die er in voorzien dat websites in alle gevallen goed weergegeven worden. Joomla! kent voordelen ten opzichte van WordPress, maar WordPress kent ook zeker voordelen ten opzichte van Joomla!.

RTG-reclame neemt met jou precies door wat je met je site wil gaan doen.

Bij het bouwen van de site houden we al direct rekening met de SEO-gegevens. Zoveel als mogelijk verwerken we de zoekmachine-gegevens om er voor te zorgen dat jouw site ook zo snel mogelijk door Google wordt gezien en geïndexeerd.

Wanneer de site meer als referentiekader dient en zoekmachines er niet zo veel toe doen, wordt daar ook rekening mee gehouden.

Voorbeelden van Websites

Voorbeelden van websites – ontwikkeld door RTG

RTG Heeft onze website gebouwd en beheert ook deze website. RTG-Reclame heeft kennisgenomen van ons bedrijf en gekeken wat wij precies doen. Daarbij zijn praktisch alle werkzaamheden uitgelicht. Aan de hand hiervan zijn er foto’s genomen van de diverse werkzaamheden en deze zijn verwerkt op de website zoals wij dat graag zouden zien. Een mooie en duidelijk website die exact weergeeft zoals we zijn en graag gezien willen worden.

Website www.geldersemeubelen.nl

We hadden de domeinnaam al een tijd geregistreerd staan, maar hadden geen idee of de invulling ervan. Teksten maken… daar zijn we niet zo sterk in. RTG heeft het allemaal voor ons opgepakt. Er werd van alles gevraagd over het bedrijf, over wat we veel doen, soms doen of helemaal niet doen. RTG heeft hier de foto’s gemaakt en is vervolgens aan de slag gegaan met de website. Super geregeld allemaal. Er zijn zaken toegevoegd aan de website waar we eigenlijk helemaal geen rekening mee hebben gehouden, maar die ons juist geweldig van pas komen. Contactformulier, Google maps etc. Helemaal top. Als we willen kunnen we zelf verder aan de slag met de site, maar het handiger wanneer RTG dit doet.

website www.hewi-meubelstoffeerderij.nl

De vorige website hebben wij ook door RTG Reclame laten bouwen. Dat was destijds als een vooruitstrevende website. Ik kocht een nieuwe auto voor de rijschool en vond dat er ook maar weer een nieuwe site moest komen. Wat moderner. Ik heb Ton van RTG-Reclame gevraagd hier over na te denken. We hebben toen besloten nieuwe foto’s te maken op herkenbare locaties, zoals bij de scholen en op bekende plekken. Deze foto’s zijn mooi in de website verwerkt. Ik kan zelf de teksten niet bedenken, dat heeft RTG Reclame voor me gedaan. Ik ben er wijs mee. Ik krijg ook regelmatig reacties via het contactformulier op de website. Helemaal top.

Website: www.rijschool-abdel.nl

De vorige website hebben wij ook door RTG Reclame laten bouwen. Deze was top, maar we wilden graag iets vernieuwend. Met onze sportschool willen we een zo breed mogelijk publiek aanspreken. We zijn een moderne sportschool, waar gesport kan worden door jong en oud en met of zonder begeleiding. Er lopen bij ons ervaren instructeurs rond. Die uitstraling willen we graag terug laten komen op de website. We weten niet hoe dit werkt en weten dat de website bij RTG reclame in goede handen is. RTG-reclame heeft voor ons een website gebouwd die 100% weergeeft wat doen en wat we zijn. Ze hebben bij de sportschool foto’s gemaakt en uit zichzelf al een boel dingen bedacht… “Zou het niet leuk zijn als…”… en dat is het. RTG Reclame onderhoudt onze website en we hoeven er eigenlijk niet naar om te kijken.

Website: www.familyfit.nl

Ik had een website met een webshop met alles erop en eraan… alleen het werkte niet. En eigenlijk wilde ik het ook niet, ik heb het me een beetje aan laten praten. Toen heb ik daarna met Ton van RTG Reclame hierover gesproken. Zelf doen zij niet zo veel met webshops, maar hebben er wel verstand van. Omdat het voor mij te veel werk zou worden heb ik besloten er een gewone site van te maken. Zo gezegd, zo gedaan. RTG heeft voor mij een website gebouwd met alles erop en er aan. Wanneer we overleg hebben komt ook de website aan bod. Ik betrap mezelf er op dat ik vaak dingen vergeet te vermelden op de website. Ton herinnert me hier vaak aan en zodoende blijft de website up to date. Ik krijg veel reacties van klanten via de website. Met Google zit het dus ook goed! Daar ga ik dan maar van uit.

Website: www.slaapspecialist-tiel.nl

RTG Reclame deed voor ons al al het drukwerk en de advertenties en tot volle tevredenheid. Ik vertelde dat ik graag een andere site wilde… en dat hebben zij goed opgepakt. De site is inmiddels al een paar jaar oud, maar doet wat hij doen moet…

Zelf heb ik totaal geen verstand van websites etc, dus ik was bijzonder blij dat RTG Reclame dit voor mij op wilde pakken. Na een uitgebreide screening hebben zij een tekst gemaakt en deze vertaald naar de website. Hoewel ik een mooi garagebedrijf heb, leent ons bedrijf zich niet echt voor foto’s, omdat het voornamelijk werkplaats is en een stukje kantoor. RTG Reclame heeft dit goed opgelost en een website gebouwd die past bij mijn bedrijf.

Er zitten ook codes in verwerk die het mogelijk maken dat alle auto’s die ik te koop aan bied, via deze site getoond worden. Daarbij is er ook een uitgebreid contactformulier en krijg ik regelmatig complimenten over de website.

Website: www.autobedrijfkruft.nl

Ik had het een en ander gezien bij con-collega’s. Daar zag ik wat ik wel wilde, maar vooral ook wat ik niet wilde. Ik heb hier met RTG Reclame over gesproken en zij begrepen wat het doel van mijn website is. Ik heb redelijk gedetailleerd verteld wat mijn werkzaamheden inhouden en aangegeven hoe of wat. Hier heeft RTG een website voor gebouwd. De site doet precies wat het zou moeten doen, en daar ging het om.

Website: www.oneofakint.nl

RTG Reclame Beerzepad 1 4105 ZM Culemborg Tel. 0345 530303
Informeer altijd vrijblijvend naar de mogelijkheden en de scherpste tarieven

Reclame - Drukwerk - Advies - Print - Flyers - Briefpapier - Webdesign - Adverteren - Krant - Radio - TV

Neem contact op via Whatsapp.
Neem contact met ons op via Whatsapp.
We reageren altijd snel! (24/7)

Neem contact op met RTG