Hoe eenvoudig kan het zijn, met reclamedrukwerk

Afgelopen week kwam Sarah bij ons op bezoek. Een meisje van 11. Ze ging een spreekbeurt houden over reclamebureaus. Sarah kwam samen met haar moeder, Sarah stelde de vragen en haar moeder schreef alles op. Sarah zit in groep acht en vindt dit een bijzonder onderwerp. (Wij ook, dus dat is tof.)

Ze had een hele lijst met vragen, hele slimme vragen. Voor wie we dit werk doen, over of het leuk is wat we doen, hoe er zelf mee omgaat etc. etc.

Ik liet haar een aantal dingen zien die we maken voor klanten, hoe het tot stand komt en natuurlijk alles over onze werkzaamheden. Ze was diep onder de indruk, te meer, omdat ze heel veel producten van onze hand kent. Eén van de belangrijkste was wel de Sinterklaaskrant.

De Sinterklaaskrant knipte ze vroeger helemaal in kleine stukjes en maakte er dan haar eigen krant van. Met zo veel mogelijk Sinterklaasjes… haha. Leuk, de krant die wij al jaren maken!

En na dit leuke en onschuldige gesprek gaf ik haar een schrijfblokje mee. Een schrijfblokje van RTG. Voor haar heel leuk, voor ons niks bijzonders. Wat kost dat? Misschien 25 cent…

“Héé, maar dat is leuk…”, zei ze!

En weet je wat ze zei? “Héé, maar dat is leuk, dan ga ik minstens 50 x terug denken aan dit leuke gesprek, dank je wel. Wat leuk!”.

11 jaar… Hoe jong moet je zijn?! De meeste ondernemers zijn ietsje ouder, maar die snappen dit niet… Jij wel natuurlijk, want jij bent met ons geconnect, maar die anderen…, die denken dat het weggeven van een stukje memory niet werkt. Wie geeft er nu 25 cent of misschien 50 cent cadeau aan een klant of bezoeker zodat deze wellicht weer eens terugkomt…

Meer weten? We doen nog veel meer, kijk eens op het product overzicht! Je wordt er zomaar een stuk wijzer van! https://www.rtg-reclame.nl/standaard-product-overzicht

#inthepicture #memory #drukwerk #reclame