Zoek je een drukkerij in de buurt?

Wat is voor jou de reden om een drukkerij in de buurt jouw drukwerk te laten verzorgen? Je kunt er uiteraard een goede zgn. ‘ouderwetse’ reden voor hebben. ‘zij bestellen bij ons dus vind ik ook dat we dat bij hun moeten doen’. Houden zo!

Maar als je dat nu niet hebt, ga je dan naar een internet-drukker? Een vaak adviesloze drukker, je klikt aan wat je wilt hebben en bestellen maar… hopelijk krijg je wat je graag wilde hebben.

En áls je het dan hebt, past het dan bij doel? Wist je dat 8 van de 10 drukwerk bestellers uiteindelijk liever iets anders zouden willen dan het drukwerk wat zij ontvangen hebben?

Het is belangrijker dan je denkt, overleg eens goed over jouw drukwerk. Briefpapier is hierbij het minst spannend. Zeker in deze tijd van digitale facturen en andere soorten PDF’s, maar met de rest kun je juist zo veel meer. En vaak voor dezelfde of zelfs lagere prijzen!

Papier blijft sterk!

En toch blijft papier de beste methode van benadering. Zeker vandaag de dag, wanneer er nog maar een paar poststukken in de bus vallen valt jouw poststuk extra op. Dit kun je op diverse manieren verfraaien. RTG Reclame werkt met diverse grote en kleine drukkerijen.

Iedere drukker heeft zo zijn mooie eigenschappen. De ene is goed in digitaal en de andere weer een grote aantallen. Zeker wanneer het gaat om speciaal drukwerk kunnen we jou goed van dienst zijn.

Meer weten? Kijk voor gewoon wat ideeën of extra informatie op https://www.rtg-reclame.nl/drukkerij-in-de-buurt

#drukwerk #flyers #folders #brochures #drukkerij